Den helt korte udgave

Vi sælger brugte biler på en ny måde. Vi fjerner usikkerheden, tilføjer personlig service og leverer på din bopæl. Bortset fra leveringen på din bopæl, klarer vi det hele online.

Førstesortering hvér gang

Vi sælger kun de brugte biler, vi selv ville have købt. Det løfte kan vi give, fordi vi kender vores biler, og vi kender dem, der har kørt i dem, fra de trillede ud på gaden den allerførste gang. Og fordi vi er kræsne. Og grundige. Og har rigtig mange biler at vælge imellem.

Qigo er ejet af ALD Automotive - Europas største udbyder af leasingbiler. Hvert år ophører 400.000 leasingaftaler, og så skal bilerne sælges - typisk efter tre år. Derfor har vi hvert år rigtig, rigtig mange nye brugte biler at vælge imellem.

Vi vælger de mest attraktive ud og gennemgår dem i alle detaljer. Kun de bedste med ajourførte servicebøger fra autoriserede værksteder, præsenterer vi for dig. Derfor vil du aldrig finde ”en bil med en dunkel fortid” hos os.

De biler, der kan klare vores mekanikeres røntgenblik, får til gengæld vores fulde kærlighed. De får service, frisk olie og luft. Og de bliver rengjort og nusset om. Når de er så fine, at vi selv ville blive rigtig glade for at finde dem i vores egen indkørsel, præsenterer vi dem for dig.

Patina og smilehuller

Ærlig talt, det er ikke en ny bil, du køber. Uanset hvor godt man passer på sin bil, og selvom vi kun udvælger de ypperste eksemplarer, så har brugte biler altid patina. Derfor tager vi billeder af alle de små mærker, vi opdager, når vi gennemgår bilen – og samler dem i servicerapporten. Biler, der har levet et aktivt liv, har smilehuller. Men det er ingen hemmelighed.

Qigo kvalitetssikring

Udvælgelse og klargøring

Registrering

Bilen leveres retur af leasingkunde

1
2

Gennemgang

Alle biler skal igennem uafhængigt check-in hos FDM

Skader

Eventuelle skader udbedres

3
4

50 procent sorteres fra

Det gælder alle biler, der har haft alvorlige skader, har huller i servicebogen eller har haft mere end to ejere

Udvælgelse

Første udvælgelse sker efter pris, udstyr, kilometerstand, model og farve

5
6

Ekstra gennemgang

Ekstra gennemgang af maler og mekaniker evt. mindre reparationer eller frasortering

Total makeover

Qigos ”Total makeover”: vaskehal, rengøring, støvsugning, polering, motorspuling, dækgejl, vinylmakeup osv.

7
8

Manuel gennemgang

Manuel gennemgang og fotografering af patina og smilehuller

Klar til Qigo!

Bilen er nu klar til at komme online på Qigos hjemmeside

9

Ingen-gnist-garanti

Joeh, men hvad nu hvis jeg alligevel bliver lidt skuffet, når jeg får bilen, tænker du måske. Det er mange penge, så det burde være forbudt at bo sammen med en bil, man ikke er rigtig glad for. Derfor har vi en ingen-gnist-garanti, så du kan prøve bilen i 14 dage og sende den retur uden beregning, hvis du fortryder. ”No questions asked”, som man siger.

Det er ikke en service, man kan bruge til at låne en bil gratis. Det er en service, vi tilbyder, så man kan komme ud af aftalen igen uden omkostninger, hvis kemien bare ikke er der. For vi vil have glade kunder. Bilen skal selvfølgelig afleveres i samme flotte stand, som du modtog den i. Derfor bliver den gennemgået grundigt, når vi kommer ud og henter den. Det er vel fair nok? Den skal ligne sig selv, og der må ikke være udskiftet noget, tilføjet noget eller fjernet noget. Ved returnering af bilen tilbagebetales det fulde beløb, når bil og registreringsattest er returneret til Qigo.

Det med småt med stort

Vi gør vores bedste for at tilbyde nogle helt enkle handelsbetingelser. De vigtigste er:

Du skal altid selv kunne lægge 20% af bilens pris i udbetaling, og du kan ikke få en finansieringsaftale, hvis du er registreret i RKI. Du skal også have fast bopæl i Danmark. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen.

Du har 14 dages fuld returret og 100 kilometers prøvetur. Det er lidt mere end normalt. Du må også gerne køre længere, hvis du har brug for det for at være helt sikker, men så bliver du trukket 4 kr. pr. kilometer, hvis du leverer bilen retur.

Vi ”bringer ud” til fastlandet og alle brofaste øer i Danmark. Det er med i prisen. Hvis du vil aflevere bilen retur, kommer vi og henter den hos dig - det koster heller ikke noget.

Vi yder 6 måneders mekanisk garanti fra leveringstidspunktet, dvs. at eventuelle fejl på alle mekaniske dele vil blive udbedret af Qigo, hvis du henvender dig til os inden for det første halve år.

Køb bil 100% online

Bortset fra leveringen på din bopæl, kan vi klare hele handlen online

Vælg

Med eller uden hjælp. Vi står til rådighed alle dage

Finansiering

Fra 0 til 84 måneder

Udstyr

Lidt ekstra, som mange kunder vælger til

Levering

Du bestemmer tid og sted - overalt i Danmark

Ris & Ros

Vi sælger brugte biler på en ny måde, og det vil vi gerne holdes op på. Har du ris eller ros, gode idéer eller sjove historier fra dit møde med Qigo, må du meget gerne dele dem med os. Skriv til os på
[email protected]

Mød vores medarbejdere